Ouder login

Ezels

Kinderopvang ’t Heikantje | Ezels

Wij zijn Bella en Bea, de ezels van ‘t Heikantje in Aarle-Rixtel. Bea is de mama van Bella. Bella is bij ’t Heikantje geboren op 27-02-2013. Als de kinderen komen vinden wij dat erg gezellig. Zij geven ons altijd heerlijke brokjes, fruit- en groenteschillen, hooi en vers water. Wij vinden het erg fijn om geknuffeld te worden. Soms is het ook nodig dat jullie ons borstelen, want dan hebben we heerlijk door het zand liggen rollen bollen. De hoefsmid komt ook wel eens bij ons. Die meneer knipt onze hoefjes. Dat is fijn, want dan zijn ze niet meer zo lang.

Hangbuikzwijntjes

Kinderopvang ’t Heikantje | Hangbuikzwijntjes

Wij zijn Big en Betsie, twee hangbuikzwijntjes. Je hoort ons lekker knorren als jullie er zijn, want dan krijgen we bijna te eten. Lekkere brokjes, fruit- en groenteschillen, oud brood, hooi en vers water. Wij vinden het erg gezellig als jullie ons komen knuffelen. Soms mogen wij ook wel eens binnen. Het allerliefste wroeten we met onze neusjes in het zand of gaan we met onze billen in de modder liggen. Het is ook erg gezellig als jullie met ons in de modder komen liggen!

Geitjes

Kinderopvang ’t Heikantje | Geitjes

Wij zijn de geitjes van ’t Heikantje Aarle-Rixtel. We eten het liefste de hele dag door. Als we de kinderen zien worden we erg vrolijk, want dan worden onze buikjes weer gevuld. Lekkere brokjes, fruit- en groenteschillen, oud brood, hooi en vers water. We springen de hele dag rond of klimmen op het geitenklimrek. Dat kunnen we erg goed.

Mini schaapjes

Kinderopvang ’t Heikantje | Mini schaapjes

Wij zijn de mini schaapjes van 't Heikantje Aarle-Rixtel. We worden altijd vrolijk van de kinderen, want dan krijgen we weer eten. Lekkere brokjes, of oud brood. Soms zijn we ook wel eens eigenwijs. We hebben een hele dikke vacht en die is ook lekker zacht. Als de zon schijnt mag hij uit. Dan komt er iemand om onze vacht eraf te scheren. Daar worden we nog zachter van. Jullie kunnen er dan mee knutselen of een mooie trui van maken.

Kippen

Kinderopvang ’t Heikantje | Kippen

We horen jullie altijd aan komen en staan meteen voor aan het hek. We krijgen dan lekkere brokjes, fruit- en groenteschillen en oud brood. We hebben geluk als jullie iets laten vallen. In ons hok leggen we iedere dag een ei. Als je ons kunt vangen willen we ook altijd even knuffelen.

Shetlanders

Kinderopvang ’t Heikantje | Shetlanders

Wij zijn Veertje en Peggie. Heel soms komt iemand mij halen en mogen jullie mij borstelen en soms ook nog een ritje maken als jullie een zadel op mijn rug leggen. Peggie is erg sterk en kan wel een kar trekken met wel 6-8 kinderen!

Konijn

Kinderopvang ’t Heikantje |  Konijn

Wij zijn de konijntjes van de 't Heikantje. Als de kinderen ons komen knuffelen vinden wij dat fijn. Als het de hele dag regent mogen wij ook wel eens mee naar binnen met de kinderen.
Het liefst eten wij wortels, komkommers, appel schillen en konijnen brokjes mmm...

Binkie en Betsie

Kinderopvang ’t Heikantje | Binkie en Betsie

Wij zijn Binkie(links) en Betsie(rechts), de ezels van ‘t Heikantje in Nuenen. Bea de ezel is de mama van Binkie. Binkie is bij ’t Heikantje in Aarle-Rixtel geboren.
Binkie ging verhuizen naar Nuenen, die dag kwam ook vriendinnetje Betsie naar der nieuwe woon plekje. Wij schelen 1 maand. het was even snuffelen maar al snel werden wij dikke vrienden. Kom gerust kijken misschien worden wij dan ook vrienden. zeker als je ons brokjes, hooi, brood en fruitschillen komt voeren!

Geitjes

Kinderopvang ’t Heikantje | Geitjes

Wij zijn de geitjes van ’t Heikantje Nuenen. We hebben hier een hoog hek. Gelukkig want bij onze vorige eigenaar sprongen we er nog wel eens over het hek! Nu we hier zo veel aandacht krijgen en heel veel eten vinden we het erg gezellig en spelen we alleen met de geitenspeeltoestellen in de dierenweide. We houden wel van eten!

Kinderopvang ’t Heikantje |