Ouder login

Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 13 jaar

De kinderen kunnen na schooltijd bij ons spelen en de boerderij ontdekken. Na binnenkomst krijgen ze eerst wat te eten en te  drinken. De pedagogische medewerker probeert de activiteiten zoveel mogelijk af te stemmen op de ideeën van de kinderen. Binnen kunnen deze activiteiten onder anderen zijn: knutselen, jam of appelmoes maken, spelletjes spelen, vrij spelen of lekker chillen op de bank.

 

Buiten activiteiten

Op het grote grasveld van de speelweide kunnen de kinderen van de BSO lekker genieten van de zon en de buitenlucht. Ze kunnen er met andere kinderen spelen op een grote grasbult, waterbaan, spelletje met de bal spelen, klimmen en klauteren over stammen of springen op de trampoline.

 

Dierenweide

De kinderen krijgen de mogelijkheid om de dieren te verzorgen. Door ze te voeren, eieren te rapen in het kippenhok, de hokken schoonmaken en weer vers stro in het hok te leggen.

 

Moestuin.

In onze moestuin mogen de kinderen zelf groenten en fruit zaaien en vervolgens oogsten. Daarna maken we er iets lekkers van om op te eten zoals: jam, soep, appelmoes, taart enz.

 

Onze BSO is van maandag tot en met vrijdag geopend van 12:00 tot 18:30 uur met uitzondering van nationale feestdagen.

 

LKR Buitenschoolse opvang: 172903713

 

Inspectie rapport april 2018 Agrarische BSO Heikantje